HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Xiaomi Redmi Note 5

Cateva detalii despre Xiaomi Redmi Note 5

Este vorba despre un telefon care nu a fost încă lansat oficial, dar care a ajuns în atenția opiniei publice după o serie de materiale care s-au scurs, accidental să zicem și care au lăsat să se vadă și cum va arăta acest viitor terminal, dar și care vor fi argumentele sale din punct de vedere tehnic.

Rău nu arată, însă strălucirea sa este din start știrbită de teama celor de la Xiaomi de a ataca piețele ceva mai occidentale, ca Europa sau America de Nord, cu telefoanele sale. Doritorilor le rămân la dispoziție doar canalele gri și magazinele online din China care livrează și în România.

Revenind la modelul Redmi Note 5, acesta va avea versiuni echipate cu chipset Qualcomm Snapdragon 630 sau 660, iar la nivel de memorii se vor distinge o variantă cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB, una cu 4 GB de memorie RAM și aceeași capacitate de stocare și una de top, cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB capacitate internă de stocare. Încă nu este foarte clar care dintre ele cu ce chipset va fi echipată.

Oricum, toate telefoanele vor fi construite în jurul unui display IPS de 5,5 inchi și rezoluție full HD și vor avea o cameră foto principală de 16 megapixeli (senzor Sony IMX234, f/2.0, PDAF) și una frontală cu senzor de 13 megapixeli. Acumulatorul va avea o capacitate de 3790 mAh și suport pentru Quick Charge 3.0.

Prețurile pentru Xiaomi Redmi Note 5 vor merge de la echivalentul a 175 dolari pentru varianta de început, până la 220 dolari pentru versiunea de top. Un raport preț/specificații atractiv, care ne face să regretăm și mai mult lipsa de curaj a producătorului chinez.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep