HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Xiaomi Mi Mix 2

Cateva detalii tehnice despre Xiaomi Mi Mix 2

Am mai vorbit în trecut despre acest smartphone cu construcție interesantă de la Xiaomi, care se pregătește să apară cu generația a doua. Acum avem o confirmare a unora dintre trăsăturile sale de natură tehnică, grație unei listări în baza de date a GFXBench. Se adeverește astfel faptul că terminalul va avea un chipset Qualcomm Snapdragon 835, asortat cu o memorie RAM de 6 GB. Și se adaugă aici și o clarificare pe subiectul sistemului de operare, care va fi un Android 7.1.1 Nougat.

Dincolo de confirmarea acestor specificații, o astfel de apariție presupune testarea unei unități destul de apropiate de forma finală. Ceea ce înseamnă că Xiaomi Mi Mix 2 este destul de aproape de un anunț oficial. Și asta este o veste bună, pentru că telefonul arată bine atât fizic, cât și ca specificații tehnice. Un displau de 6,4 inchi, AMOLED, cu rezoluție QHD de 1440 x 2560 pixeli, un acumulator cu o capacitate de 4500 mAh și capacitate internă de stocare de 128 sau 256 GB.

Ceva mister plutește în continuare pe zona de fotografie, unde s-au vehiculat și varianta unui sistem dual camera, dar și versiunea cu un singur senzor. Probabil că se va lămuri cât de curând situația, cu siguranță însă că Xiaomi nu va face rabat tocmai aici. Să sperăm că terminalul va avea o disponibilitate ceva mai generoasă decât prima generație.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep