HomeMobileAndroidViitoarele modele Nokia vor avea din nou camere foto cu tehnologie Zeiss

Viitoarele modele Nokia vor avea din nou camere foto cu tehnologie Zeiss

zeiss

HMD Global, compania care a repornit povestea Nokia pentru telefoane și tablete în zona Android a anunță că a semnat un parteneriat exclusiv prin care tehnologia Zeiss va reveni pe smartphone-urile Nokia, comercializate de HMD.

”Cu ambiția comună de a duce mai departe calitatea experienţei totale în domeniul imaginii pe smartphone-uri, o experienţă derulată pe întreg spaţiul ecosistemului smartphone, de la software şi servicii până la calitatea ecranului şi designul opticii, parteneriatul înseamnă că ZEISS şi HMD Global vor stabili împreună noi standarde definitorii ale capabilităţilor foto şi vor readuce marca ZEISS pe smartphone-urile Nokia. Angajamentul de a îmbunătăți în mod constant experienţa de utilizare a camerei foto reprezintă o reflectare a valorilor comune a celor două companii – angajamentul ferm faţă de calitate, adevărata măestrie şi dorinţa de îmbunătăţire a experienţei de viaţă reală.”

După cum probabil știți, Nokia și Zeiss au avut o colaborare foarte bună pe zona de smartphone-uri, modelele emblematice precum Nokia Lumia 1020, Lumia 930/950 sunt încă aparate care continuă să impresioneze prin calitatea pozelor produse în lumină naturală și pe seară.

“Colaborarea cu ZEISS reprezintă o parte importantă a angajamentului nostru de a furniza întotdeauna cea mai bună experienţă pentru clienţii noştri. Fanii noştri îşi doresc mai mult decât o cameră foto excelentă pentru smartphone, îşi doresc o experienţă completă în domeniul imaginii care nu doar să stabilescă standarde, ci şi să le redefinească. Fanii noştri se aşteaptă la asta şi, împreună cu ZEISS, asta le furnizăm – excelenţă în domeniul imaginii pentru toată lumea.” spune Arto Nummela, CEO, HMD Global.

Plecând de la acest anunț și uitându-ne la leak-urile tot mai dese legate de viitorul Nokia 9, șansele ca acesta să fie un super smartphone încep să fie tot mai mari.

Ne bucurăm pentru parteneriat și așteptăm cu interes următoarele lansări.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep