HomeFeaturedFocusMicromax lanseaza oficial modelul Selfie 2

Micromax lanseaza oficial modelul Selfie 2

Așa cum numele acestui smartphone lasă să se înțeleagă, este vorba despre un dispozitiv dedicat amatorilor de autoportrete digitale. Și, pentru că este un Micromax, așteptările nu trebuie să fie foarte mari la nivel tehnic, lucru care însă se va regăsi cu siguranță în prețul telefonului. Micromax Selfie 2 va avea o cameră foto frontală cu senzor Sony IM135 și funcții de tip portret pentru efecte bokeh. Asta ar trebui să tenteze o nișă de potențiali clienți.

Restul configurației nu iese în evidență prea mult. Avem un chipset MediaTek MT6737 cu procesor quad-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB, toate ascunse în spatele unui display HD (720p) de 5,2 inchi. Camera foto principală este de 13 megapixeli, sistemul de operare este un Android 7.0 Nougat, acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh. În plus, telefonul este prevăzut cu senzor pentru citirea amprentei digitale.

Chiar dacă încă nu au fost făcute publice detalii comerciale, sunt destul de sigur că va debuta în India și că va avea un preț de vânzare destul de mic. Dacă va ieși și înspre piețele occidentale pe canale oficiale, este încă o incertitudine. Dar cu siguranță va putea fi accesat dacă cineva se îndrăgostește de el iremediabil.

via Micromax

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep