HomeFeaturedFocusApple investeste in LG Display aproximativ 2,7 miliarde dolari

Apple investeste in LG Display aproximativ 2,7 miliarde dolari

Este o informație care vine direct din Coreea și care precizează că astfel compania din Cupertino își asigură necesarul de panel-uri OLED pentru viitoarele modele de iPhone. Se știe (deocamdată la nivel de zvon) că Apple va trece exclusiv pe ecrane OLED la viitoarele telefoane și, de asemenea, se cunoaște și obiceiul companiei de a nu se baza pe un singur furnizor. Tocmai de aceea, deși lucrează și cu Samsung la nivel de display-uri, Apple a preferat să strângă legăturile și cu rivalii de la LG. Până la urmă este o strategie sănătoasă din partea companiei din Cupertino.

Investiția celor de la Apple vine la scurt timp după ce și Google a anunțat o investiție în LG Display, e drept, ceva mai mică. Astfel că informațiile conform cărora LG intenționează să construiască o linie nouă de producție dedicată exclusiv panel-urilor OLED pentru telefoane încep să capete consistență.

Mi se pare destul de interesant cum companii care concurează pe aceeași piață, cea de smartphone, ajung să fie parteneri de afaceri și să deruleze contracte grele împreună. Mai ales în cazul Apple și Samsung, care s-au războit mulți ani chiar și prin tribunale, lucrurile par să fi intrat pe un făgaș mult mai normal.

via 9to5mac

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep