HomeCloud & MobilityCortana poate fi folosit cu comenzi vocale pentru interogarea informatiilor din Fitbit

Cortana poate fi folosit cu comenzi vocale pentru interogarea informatiilor din Fitbit

cortana-fitbit

De azi, setul de skill-uri Cortana s-a îmbogățit și cu Fitbit, fiind acum posibil ca informațiile din aplicația Fitbit să poată fi accesate, folosite și raportate direct de Cortana. Ca să fiu mai clar, de azi e posibil să ii spunem asistentului digital Cortana să ne citească informațiile relevante din Fitbit.

Gândiți-vă așa: e mult mai simplu să se adauge informații în aplicația Fitbit, respectiv să fie extrase prin comandă vocală via Cortana decât să se accese manual aplicația. Fitbit este în continuare lider în ceea ce privește zona de dispozitive wearable pentru fitness, așa că nu ar trebui să ne mire decizia Microsoft de a integra Cortana cu Fitbit.

Dacă aveți un aparat iOS/Android sau un sistem cu Windows 10 pe care funcționează Cortana și aplicația Fitbit, atunci puteți să vă folosiți de această nouă adiție și să cereți prin comenzi vocale informații despre activitatea zilnică. Cam așa:

Tot ce trebuie făcut este să spuneți lângă smartphone/PC comanda “Hey Cortana, Open Fibit” pentru a porni sincronizarea dintre Cortana și Fitbit. Odată ce legătura a fost creată, aveți la dispoziție și alte opțiuni:

  • “Hey Cortana, ask Fitbit how much water I’ve had today”
  • “Hey Cortana, ask Fitbit how many calories do I have left to eat”
  • “Hey Cortana, ask Fitbit how many steps do I have left”
  • “Hey Cortana, ask Fitbit how many workouts I need to do this week”

De reținut că integrarea nu înseamnă doar extragerea de informații via Cortana ci și adăugarea lor în Fitbit – de exemplu pentru a porni monitorizarea unui exercițiu sau pentru a înregistra o activitate. Pentru unii, mai familiarizați cu limba engleză, s-ar putea ca integrarea Cortana/Fitbit să fie un lucru chiar foarte bun.

Nu credeți?

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep