HomeFeaturedFocusFOTO: o prima aparitie a lui Google Pixel 2 XL

FOTO: o prima aparitie a lui Google Pixel 2 XL

S-ar putea ca sistemul de denumiri să nu fie păstrat de Google, însă ceea ce avem în fotografia publicată de Android Police și pe care o vedeți mai jos, este fratele mai mare ca dimensiune. Și ne dăm seama încă din start că se vede amprenta celor de la LG, care se vor ocupa de producția noii serii. Avem un display AMOLED cu margini laterale extrem de subțiri și cu o proporție de 18:9, foarte apropiat de ceea ce a arătat LG G6 ca și design. De fapt tot telefonul pare să se apropie puțin de vârful de gamă al coreenilor, semn că acesta a fost un reper.

Totuși, s-a păstrat spatele format din două bucăți, două suprafețe diferite, destul de clar limitate, trăsătură care a fost una dintre caracteristicile de bază ale seriei Google Pixel și care se va regăsi și pe noua generație.

În plus, dacă zvonurile sunt adevărate, Google s-a inspirat și de la fostul partener HTC și va replica în noile sale terminale controalele laterale Edge Sense pe care HTC le-a inclus în flagship-ul U11. Așa că noile Google Pixel par să adune ceea ce este mai bun pe piață. Și, dacă repetă și figura frumoasă cu camera foto, vor fi în mod clar niște terminale de top pe zona de Android.

via Android Police

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep