HomeFeaturedFocusGrand X View 2, o tableta entry-level de la ZTE

Grand X View 2, o tableta entry-level de la ZTE

Producătorul chinez aruncă pe piața de tablete un produs care se adresează celor cu un buget limitat. Este vorba despre modelul Grand X View 2, care vine cu un preț de vânzare de aproximativ 140 dolari pe piața din America de Nord (SUA și Canada). Nu este un preț rău, ba chiar din contră, însă pentru a-l obține au fost făcute câteva concesii de ordin tehnic.

Tableta este construită în jurul unui display de 8 inchi și rezoluție 1280 x 800 pixeli, în spatele căruia ticăie un chipset Qualcomm Snapdragon 210 cu procesor quad-core de 1,3 GHz, ajutat de o memorie RAM de 1 GB. Cam subțirică această combinație! Capacitatea internă de stocare este de 8 GB, însă poate fi extinsă cu încă 128 GB prin microSD. O cameră foto principală de 5 megapixeli, una frontală de 2 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 4620 mAh și un sistem de operare Android 7.1.1 Nougat completează lista de specificații care merită amintite.

La nivel comercial, se pare că ea va fi disponibilă și pe alte piețe, inclusiv din Europa. Din păcate nu este prea atractivă, așa că nu știu cât de mult interes va stârni.

via MobileSyrup

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep