HomeFeaturedFocusOnePlus 5 a primit un scor de 87 in DxOMark

OnePlus 5 a primit un scor de 87 in DxOMark

Pentru că s-au lăudat destul de puternic cu noul lor flagship (sau flagship killer) OnePlus 5, inclusiv pe partea de abilități foto, chinezii de la OnePlus au stârnit destul de mult interes pentru testele serioase realizate cu terminalul lor. Și dacă la partea de review-uri am văzut că unii mai strâmbă din nas, pe zona de fotografie nu aveam până mai ieri o opinie avizată. Între timp a apărut scorul celor de la DxOMark, care plasează OnePlus 5 sus, dar nu așa de sus cum îl vedeau producătorii săi.

Terminalul a primit un scor de 87 de puncte, fiind pe locul al patrulea într-un top al celor mai bune telefoane smart din perspectiva camerei foto. Cu 90 de puncte, topul este dominat de HTC U11. 89 de puncte au primit cei de la Google pentru al lor Pixel. Pe ultima poziție a podiumului, cu 88 de puncte, avem la egalitate HTC 10, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S7 edge și Sony Xperia X Performance.

Așa cum spuneam, OnePlus 5 se plasează pe locul al patrulea, cu 87 puncte. Cum au testat cei de la DxOMark și care au fost criteriile alese de ei pentru a scoate tot ceea ce este mai bun de la camera foto, precum și punctele slabe și punctele forte ale camerei de pe OnePlus 5, le găsiți în link-ul sursă.

via DxOMark

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep