HomeFeaturedFocusUn Sony misterios (model G8441) apare in baza de date AnTuTu

Un Sony misterios (model G8441) apare in baza de date AnTuTu

Asta s-ar traduce în două lucruri. Odată, telefonul este destul de aproape de o formă finală, ceea ce înseamnă că momentul anunțului oficial este destul de aproape. Apoi, prin această verificare făcută în aplicația de benchmark, avem toate trăsăturile terminalului, ceea ce ne face să putem specula puțin despre intențiile pe care le are Sony cu acest terminal.

Sony G8441 vine cu o combinație interesantă și dătătoare de speranțe de chipset Qualcomm Snapdragon 835 cu memorie RAM de 4 GB, care este însă în mod surprinzător alăturată unei capacități interne de stocare de 32 GB și mai ales unui display cu rezoluție de doar 720 x 1280 pixeli. Ceea ce pare aiurea și s-ar putea să fie de fapt o greșeală.

Mai ales că terminalul a fost listat pentru scurt timp pe site-ul unui magazin online din Polonia și avea un preț de vânzare destul de ridicat, de aproximativ 650 euro.

Nici la nivel de camere foto nu avem ceva senzațional, AnTuTu vorbind despre doi senzori de 8 megapixeli, fără să specifice dacă nu cumva avem de-a face cu un sistem dual camera. Parcă nici nu contează așa de mult, pentru că lucrurile par destul de tulburi și cred că mai multe detalii ar trebui să clarifice ce este exact cu acest Sony G8441. S-ar putea să fie unul dintre telefoanele cu care producătorul japonez va ataca IFA-ul de anul acesta, care debutează pe 31 august, la Berlin.

via XperiaBlog

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep