HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 5X a fost prezentat oficial

Xiaomi Mi 5X a fost prezentat oficial

Am ratat puțin momentul din cauza perioadei de vară ceva mai lejere, dar nu putem ignora un mid-range interesant pe care Xiaomi îl aruncă pe piață, mai ales că avem de-a face cu un preț extrem de atractiv pentru acest smartphone, de aproximativ 220 dolari. Așa că haideți să vedem foarte rapid ce are de oferit Xiaomi Mi 5X pentru acești bani.

Terminalul este construit în jurul unui display de 5,5 inchi și rezoluție full HD (1920 x 1080 pixeli), în spatele căruia își face treaba o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 625 cu procesor octa-core de 2,0 GHz, cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB.

La nivel de camere foto avem pe spate un sistem dual camera cu doi senzori de 12 megapixeli fiecare și o cameră foto frontală de 5 megapixeli. Tot pe partea din spate este integrat și senzorul pentru citirea amprentei digitale. Acumulatorul are o capacitate de 3080 mAh.

Sistemul de operare este un Android 7.0 Nougat cu MIUI 9 peste el, care aduce câteva nouăți interesante, precum Xiaomi Smart Assistant sau funcția Image Search.

Eu zic că arată interesant. Ca de obicei, Xiaomi se limitează la Asia, așa că doar canalele neoficiale îi pot ajuta pe doritori.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep