HomeFeaturedFocusFoxconn intentioneaza sa deschida o fabrica in Statele Unite

Foxconn intentioneaza sa deschida o fabrica in Statele Unite

Este o informație care a fost vehiculată și de oficialii de la Casa Albă, însă lumea nu ar trebui să se entuziasmeze prea tare. Taiwanezii de la Foxconn au mai aruncat promisiuni în stânga și în dreapta, pe care mai apoi au uitat să le onoreze. Poate că implicarea autorităților din Statele Unite și politica anunțată de Donald Trump pentru produsele care nu sunt fabricate în SUA să fie totuși hotărâtoare pentru o asemenea decizie.

Se spune că nu mai puțin de 10 miliarde de dolari va invest Foxconn în această nouă fabrică ce va fi locată în Wisconsin. Unitatea va genera peste 3.000 de locuri de muncă permanente, iar în perioada în care va fi construită va angrena 13.000 de muncitori și personal adiacent. Cifre care arată suficient de bine pentru ca Donald Trump să le ofere pe tavă opiniei publice și să promită facilități fiscale pentru Foxconn la finalizarea investiției.

Cei de la Foxconn pun accentul pe producția de panel-uri LCD la această locație, lucru care surprinde puțin în condițiile orientării tot mai evidente înspre OLED-uri. Însă, cine știe care va fi până la urmă mersul lucrurilor. Vom vedea cum vor evolua lucrurile în viitor.

via The Washington Post

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep