HomeFeaturedFocusP55 Max, un entry-level cu autonomie mare de la Panasonic

P55 Max, un entry-level cu autonomie mare de la Panasonic

Este vorba despre un terminal al cărui principal argument de vânzare este reprezentat de bateria cu capacitate de 5000 mAh, care ar trebui să îi confere o autonomie cu mult peste medie. P55 Max este pus în vânzare pe piața din India, însă producătorul de electronice are intenții mai mari cu el. S-ar putea să prezinte interes pe anumite piețe, atât datorită autonomiei sale, cât și pentru că are un preț de vânzare destul de atractiv. Aproximativ 130 dolari costă Panasonic P55 Max. Să vedem ce are de oferit pentru acest preț.

Terminalul este construit în jurul unui display HD de 5,5 inchi (720p), protejat cu sticlă 2.5D, în spatele căruia ticăie un chipset MediaTek MT6737, cu procesor quad-core de 1.5 Ghz, ajutat de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate internă de stocare de 16 GB, care se poate extinde prin microSD. Camera foto principală are un senzor de 13 megapixeli, cea frontală este de 5 megapixeli, acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh, așa cum spuneam, iar sistemul de operare este un Android 7.0. Pentru pretențioși există chiar și o variantă aurie.

Nu arată tocmai rău, ba chiar poate fi atractiv. Deocamdată este cam departe, dar dacă planurile celor de la Panasonic pentru el sunt suficient de curajoase, are șanse să ajungă și mai înspre piețele occidentale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep