HomeFeaturedFocusVIDEO: cum arata LG V30

VIDEO: cum arata LG V30

Încă din start trebuie precizat că nu avem informații confirmate oficial, însă dat fiind istoricul pozitiv al acestei surse de leak-uri reprezentată de @OnLeaks, putem să luăm de bune informațiile prezentate. Informații care constau într-un clip generat de calculator în care ne este prezentat noul flagship LG V30 pe care producătorul coreean se pregătește să îl anunțe în curând.

Vedem cu această ocazie că se strânge puțin ecartul dintre seria G și seria V de la LG la nivel de design și că cele două flagship-uri încep să semene tot mai mult. Seria V renunță la display-ul secundar (sau cel puțin așa pare) și trece la același ecran FullVision cu raport 18:9 și cu margini laterale extrem de subțiri. Pe spate se vede un sistem dual camera, iar la nivel de zvonuri se vorbește despre încărcare wireless pentru LG V30.

Mai este ceva până vom avea parte de un anunț oficial, așa că deocamdată ne rămân aceste detalii, mai mult de ordin fizic. Însă sunt convins că vom mai avea parte de leak-uri pe măsură ce ne apropiem de IFA 2017, eveniment în deschiderea căruia se pare că vom avea și lansarea de LG V30.

via MySmartPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep