HomeCloud & MobilityWindows 10 S e disponibil (de astazi) pentru download si testare prin...

Windows 10 S e disponibil (de astazi) pentru download si testare prin abonamentele MSDN

De aseară iso-urile de Windows 10 S sunt disponibile pentru download tuturor abonaților MSDN. După cum știți, sistemul de operare Windows 10 S este o variantă de Windows 10 Pro ce are blocată posibilitatea de a instala și folosi aplicațiile clasice x32/x64, singura modalitate de instalare și folosire de programe terțe fiind via magazinul de aplicații Windows Store.

Acest sistem de operare a fost gândit pentru zona educațională, iar prin oferirea lui spre download, Microsoft vrea să ofere dezvoltatorilor posibilitatea de a-și crea propria platformă de testare.

Deocamdată Windows 10 S nu ajunge la publicul larg, însă la începutul săptămânii viitoare va exista un Update Assistant Tool prin care instituțiile educaționale vor putea să aleagă să facă upgrade-ul. În acest context e posibil totuși ca și noi, ceilalți utilizatori să avem acces la Windows 10 S.

Sper să am timp în perioada următoare să instalez un Windows 10 S pe un laptop de acum 8 ani, cu doar 2 GB RAM și o să vă povestesc ce iese.

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep