HomeFeaturedFocusXiaomi a listat un Mi Note 2 Special Edition care nu este...

Xiaomi a listat un Mi Note 2 Special Edition care nu este chiar asa de special

De fapt este doar un nume pompos pentru a corecta o ușoară anomalie cu care a fost lansat Xiaomi Mi Note 2, phablet-ul cu ecran curbat a la Galaxy S8, care venea în două variante de memorii. Una cu 6 GB de RAM și stocare internă de 128 GB și una cu 4 GB de memorie RAM și capacitate de stocare de 64 GB. Anomalia era reprezentată de diferența prea mare de preț dintre cele două, care acum este cumva întreruptă de versiunea Special Edition, care vine cu memorie RAM de 6 GB și cu stocare de 64 GB. Asta este singura diferență, de aceea nu cred că numele este tocmai fericit ales.

Pe de altă parte însă, s-ar putea să aibă lipici la public, chiar dacă deocamdată este vândut doar în China. Are un preț de aproximativ 420 dolari, cu 100 dolari mai mic decât al fratelui cu 128 GB de stocare. Chiar dacă nu are slot microSD, sunt totuși puțini utilizatori care au nevoie de mai mult de 64 GB, iar diferența de preț este notabilă. Ba chiar este protagonistul unei promoții limitate în care prețul său este de 380 dolari.

Vă reamintesc că Mi Note 2 are un display AMOLED full HD de 5,7 inchi (curbat în laterale), este prevăzut cu un chipset Qualcomm Snapdragon 821 și are o cameră foto principală cu senzor de 22,5 megapixeli. O configurație destul de potentă, care face față multor provocări și care sună extrem de tentant pentru mulți pasionați. Iar prețul ediției proaspăt lansate este destul de atractiv.

via PlayfulDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep