HomeFeaturedFocusAsus Zenfone 4 Pro, specificatii complete inainte de lansarea oficiala

Asus Zenfone 4 Pro, specificatii complete inainte de lansarea oficiala

Mâine este o zi importantă pentru Asus, care se pare că va prezenta oficial nu mai puțin de patru telefoane. Și cum morișca zvonurilor funcționează încă fără cusur, iată că au ieșit la iveală specificațiile tehnice complete pentru Asus Zenfone 4 Pro, chiar înainte de acest eveniment. A fost posibil acest lucru și datorită apariției în baza de date a GFXBench, aplicație în care a fost testată o unitate de Zenfone 4 Pro. Avem astfel confirmarea câtorva speculații anterioare, care ne arată în același timp că intențiile producătorului taiwanez sunt destul de serioase cu acest model.

Spun asta pentru că o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 835 cu o memorie RAM de 6 GB nu poate să însemne altceva. Lista este completată de un display de 5,5 inchi și rezoluție full HD, de o capacitate internă de stocare de 64 GB, de un sistem de operare Android 7.1.1 Nougat, de un sistem dual camera compus din doi senzori de 12 megapixeli, plasat pe partea din spate a telefonului, dar și de o cameră foto frontală de 8 megapixeli. Se mai spune că acumulatorul va avea o capacitate de 3600 mAh și că telefonul va costa puțin peste 500 de euro în piețele europene.

Nu sună deloc rău, sper să avem ocazia să îl vedem și pe la noi. Dacă Asus umblă puțin la partea de bloatware, cred că o să fie un succes.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep