HomeFeaturedFocusLogitech lanseaza camera Ultra-High Definition BRIO 4K STREAM EDITION, dedicata activitatilor de...

Logitech lanseaza camera Ultra-High Definition BRIO 4K STREAM EDITION, dedicata activitatilor de streaming

Cred că numele acestui produs este destul de grăitor. Logitech BRIO 4K STREAM EDITION permite realizarea și difuzarea unor sesiuni de streaming de impact, captând până și cele mai mici detalii faciale la o calitate video full HD de 1080p la 60 de cadre pe secundă. Cu opțiunea Ultra HD 4K și HDR (high dynamic range), BRIO 4K STREAM EDITION oferă o rezoluție de patru ori mai mare decât a unui video full HD și ajustează automat schimbările de luminiozitate pentru ca imaginea să nu fie întunecată atunci când există iluminare laterală sau când mișcarea se face din exterior spre interior. De asemenea, Ultra HD 4K surprinde cele mai mici detalii și expresii faciale, pe care le redă în culori vii și clare iar calitatea full HD se menține indiferent dacă se mărește sau micșorează imaginea prin zoom, astfel că audiența rămâne conectată permanent la ce se întâmplă, indiferent de iluminarea decorului.

Colaborând cu SplitmediaLabs, companie ce oferă soluții de software în zona de gaming broadcast, tehnologiile XSplitTM Broadcaster și XSplit Gamecaster au fost optimizate într-o singură soluție all-in-one, camera Logitech BRIO 4K STREAM EDITION. Fiecare cameră vine la pachet cu o licență premium XSplit, valabilă timp de 12 luni și care include aplicațiile XSplit Broadcaster și XSplit Gamecaster. În plus, ca urmare a sprijinului primit de către Logitech BRIO STREAM din partea OBS, utilizatorii pot începe un stream imediat ce au desfăcut ambalajul.

Camera Logitech BRIO 4K STREAM EDITION este disponibilă în Europa la un preț recomandat de 249 EUR. Pentru informații suplimentare puteți vizita site-ul Logitech.com.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep