HomeFeaturedFocusSamsung a cumparat de la Qualcomm aproape toata productia de Snapdragon 845

Samsung a cumparat de la Qualcomm aproape toata productia de Snapdragon 845

Surse din piață spun că Samsung este pregatit să repete isprava cu Snapdgragon 835, atunci când a achiziționat de la Qualcomm producția inițială a chipset-ului de top, lăsându-și concurenții să caute alternative mai puțin puternice sau să își amâne lansarea flagship-urilor. Se pare că s-a ajuns la un acord cu Qualcomm și toate loturile inițiale de Snapdragon 845, care se spune că va fi viitorul chipset de top de la Qualcomm, vor fi achiziționate de Samsung și folosite pe viitorul model Galaxy S9.

Oarecum câștigați din chestia asta vor ieși cei care își dezvoltă propriile chipset-uri, adică Huawei și Xiaomi. Sunt destul de curios să văd ce soluții vor aborda ceilalți jucători mari din piață, mai ales LG și HTC, pe care strategia Samsung i-a cam încurcat până acum. Mai ales Huawei, care are potențial financiar, ar putea încerca să devină furnizor de chipset-uri și pentru alți producători. Ar fi un vector frumos de creștere!

Este doar un zvon, dar pare destul de probabil ca producătorul coreean care domină piața de smartphone (și care are resurse financiare să apeleze la astfel de manevre) să încerce să repete isprava de anul trecut, care, așa cum spuneam, i-a încurcat destul de serios pe alți jucători.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep