HomeFeaturedFocusUn misterios Philips S310X trece pe la TENAA

Un misterios Philips S310X trece pe la TENAA

Certificarea în scopul vânzării pe piața din China prin vizita făcută la TENAA de un terminal are câteva avantaje. Odată, aflăm o mare parte din specificațiile respectivului dispozitiv și, de cele mai multe ori, acestea se dovedesc a fi corecte (deși acum apar câteva mici inadvertențe). Apoi, avem și câteva fotografii cu terminalul, realizate pe celebrul fundal albastru deschis și personalizat TENAA. Și nici Philips S310X nu a scăpat de acest tratament.

În ceea ce privește configurația, apar acele mici ciudățenii, pe care eu nu le-am mai văzut la TENAA până acum. Adică memoria RAM este dată ca fiind de 1,2 sau 3 GB, iar capacitatea internă de stocare de 8, 16 sau 32 GB. În mod normal asta ar însemna că sunt trei variante de smartphone, însă de obicei acestea sunt analizate separat de agenția Chineză, nu împreună. În rest, este destul de evident că avem de-a face cu un entry-level. Un display de 5 inchi și rezoluție HD (720p), un chipset cu procesor quad-core de 1,25 GHz, o cameră foto principală de 8 megapixeli și una frontală de 2 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 2000 mAh, un slot microSD, conectivitate LTE și un Android 6.0 Marshmallow (destul de ciudată alegerea).

Chiar dacă Philips nu a fost deloc activ pe piața de smartphone, câteva terminale de-ale lor au ajuns și pe piața din România, prin intermediul DIGI Mobil (și nu numai). Așa că și acest Philips S310X merită puțină atenție.

via Android Headlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep