HomeFeaturedFocusMio lanseaza MiVue A20 si A20+, doua camere video auto pentru spatele...

Mio lanseaza MiVue A20 si A20+, doua camere video auto pentru spatele vehiculului

De fapt este vorba despre două accesorii care se montează pe luneta autovehiculului și care funcționează doar împreună cu camera auto existentă, folosind cardul microSD al acesteia. Mio MiVue A20 și A20+ funcționează numai împreună cu o cameră video auto MiVue din seriile Drive (A20+), respectiv MiVue 7xx (A20), și pot reda imaginile surprinse direct pe ecranul acestora. La fel ca și camerele auto respective, filmarea (care poate fi full HD – 1080p – începe odată cu pornirea motorului).

Noile camere video auto vin în întâmpinarea nevoilor șoferilor de a înregistra evenimentele petrecute în extremitatea posterioară a vehiculului. Mio MiVue A20 și A20+ vor surprinde la rezoluție 1080p, cu 30 de cadre pe secundă, eventualele incidente din spatele mașinii, care până acum nu puteau fi capturate. Pentru a asigura obținerea unor secvențe de calitate superioară, dar care să nu ocupe rapid spațiul de stocare al camerei principale, Mio MiVue A20 și A20+ utilizează standardul de compresie H.264, care poate, fără a compromite calitatea imaginii, să reducă extrem dimensiunea fișierelor video. Cele două camere Mio MiVue sunt, de asemenea, echipate cu un senzor CMOS de 1/2,7 inci, iar obiectivul cu diafragmă f2.0 este realizat integral din sticlă și dispune de filtru infraroșu. Mai mult, datorită posibilității de reglare a valorii de expunere în 7 trepte, șoferii pot ajusta manual nivelul de luminozitate, totul pentru captarea fidelă chiar și a celor mai mici detalii, precum plăcuțele de înmatriculare.

MiVue A20/A20+ integrează un sistem de prindere ușor de atașat, pe bază de suport adeziv, care poate rămâne fixat pe luneta mașinii, fără ca dispozitivele să fie lăsate permanent în autovehicul, dacă șoferul nu își dorește. Camerele pot fi instalate cu ușurință și în vehiculele de mari dimensiuni, fiind echipate cu un cablu de conexiune mini USB cu lungimea de 7 metri. Cele două au aceleași caracteristici, însă, în funcție de modelul camerei de bord principale, șoferii pot opta pentru A20, care este compatibilă cu Mio MiVue 698 Dual și dispozitivele din seriile 78X, respectiv 79X, respectiv A20+, destinată celor care au soluțiile de navigație din seria Mio MiVue Drive 50/55/60/65/65 Truck.

Specificații tehnice:

  • Dimensiune: 46 x 42 x 32 (mm)
  • Greutate: 48,5 g
  • Rezoluție de înregistrare: Full HD, 1080p la 30 cps
  • Obiectiv din sticlă de calitate superioară: 5G + 1 IR
  • Format video: MP4 (H.264)

Camerele video auto MiVue A20/A20+ sunt disponibile în România la un preț recomandat de 379 de lei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep