HomeFeaturedFocusMicromax a lansat oficial modelul Canvas Infinity cu ecran 18:9 full vision

Micromax a lansat oficial modelul Canvas Infinity cu ecran 18:9 full vision

Producătorul indian pare să aibă intenții destul de serioase cu acest model, care vine la un preț extrem de interesant, de aproximativ 155 dolari. Deocamdată este disponibil exclusiv pe Amazon India (cu livrare începând cu 1 septembrie) și nici nu se cunosc detalii despre alte intenții comerciale ale Micromax în legătură cu acest model. Gurile rele spun că Micromax Canvas Infinity seamănă destul de mult cu LG Q6, având un display de 5,77 inchi cu colțurile rotunjite, cu proporție 18:9 (poartă chiar și aceeași denumire), acoperit de o sticlă de protecție cu efect de curbare.

Chipset-ul este un Qualcomm Snapdragon 425, ajutat de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 GB, care poate fi extinsă prin microSD. O cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli și una frontală  surprinzătoare, cu senzor de 16 megapixeli, cu o funcție Real Time Bokeh, dar și un acumulator de 2900 mAh și un Android 7.1.1 Nougat completează lista cu specificații tehnice care merită evidențiate.

O listă pe care o consider destul de atractivă dacă este privită prin perspectiva prețului amintit mai sus. Rămâne bariera disponibilității limitate doar la piața din India, care nu cred că va fi îndepărtată. Cel puțin la modul oficial.

via Amazon

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep