HomeFeaturedFocusFOTO: LG V30 nu pare să mai aiba secrete

FOTO: LG V30 nu pare să mai aiba secrete

O nouă fotografie cu LG V30, viitorul flagship ap producătorului coreean a ieșit la iveală. De această dată este vorba despre o fotografie reali life, spre deosebire de fotografia oficială de presă generată de calculator de mai sus, care a ajuns pe net cu câteva zile în urmă. Cele două poze par să conveargă înspre același concept, deși fotografia de astăzi ne arată telefonul pozat din partea de jos. Ocazie cu care vedem o margine inferioară mai subțire ca la LG G6. Iar per ansamblu, avem în față un smartphone care arată foarte bine și pe care abia aștept să îl țin în mână.

Din punct de vedere tehnic, pentru cei care nu mai țin minte, LG V30 este așteptat să sosească cu o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 835 cu o memorie RAM de 6 GB, combinație care se va ascunde în spatele unui display AMOLED QHD 18:9 FullVision. Plus un sistem dual camera pe partea din spate și câteva elemente dedicate zonei audio (Hi-Fi Quad DAC).

La nivel tehnic, avem fără îndoială un concurent serios pentru Samsung Galaxy S8/S8+. Sper ca și la nivel comercial LG să țină pasul.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep