HomeFeaturedFocusMoto X4 certificat de FCC, asteptat sa fie anuntat oficial

Moto X4 certificat de FCC, asteptat sa fie anuntat oficial

Un anunț oficial care mai poate surprinde doar prin detaliile comerciale, pentru că la nivel tehnic vizita făcută la FCC pentru certificarea în scopul vânzării pe teritoriul Statelor Unite a cam scos la iveală toate informațiile tehnice despre acest smartphone. Și trebuie spus că nu arată tocmai rău, ba din contră. Cel mai bine ar fi să trecem în revistă specificațiile care se știu deja și să vedem împreună cam care sunt șansele de reușită pe care acest smarpthone le are.

Motorola Moto X4 este construit în jurul unui display AMOLED de 5,2 inchi și rezoluție full HD (1920 x 1080 pixeli), asortat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 630 cu procesor octa-core ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB, care poate fi extinsă prin microSD cu încă 256 GB.

Un sistem dual camera compus din doi senzori de 12 megapixeli (unul color și cel de-al doilea monocrom) se găsește pe spatele telefonului, în timp ce camera foto frontală este de 16 megapixeli. Un acumulator de 3000 mAh cu suport pentru Turbo Charge, un Android Nougat și un senzor pentru citirea amprentei digitale completează lista cu detalii care merită evidențiate.

Așteptăm anunțul oficial, care este iminent, pentru a afla detalii legate de preț. Pare genul de telefon care poate să facă o figură frumoasă de vânzări dacă vine cu un preț atractiv.

via TheLeaker

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep