HomeMobileAndroidGoogle a confirmat numele de Oreo pentru Android 8.0

Google a confirmat numele de Oreo pentru Android 8.0

Odată cu această recunoaștere oficială, s-a anunțat și că noul update pentru Android 8.0 Oreo va fi disponibil în Android Open Source Project, chiar începând de astăzi, la fel și în Android Beta Program. Într-un timp care nu a fost definit, în curând, terminalele din seria Pixel și Nexus vor începe să primească și ele update-ul către Oreo. Iar până la finalul anului vor începe să livreze terminale cu Oreo sau update către Oreo pentru dispozitivele deja vândute companii precum Essential, General Mobile, HMD Global, Huawei, HTC, Kyocera, LG, Motorola, Samsung, Sharp sau Sony.

BlackBerry a confirmat update-ul către Oreo pentru modelul KEYone, fără însă să ofere un termen clar.

Android 8.0 Oreo este a doua versiune a sistemului de operare care va beneficia de un parteneriat comercial la nivel de promovare (datorită denumirii), după KitKat, proiect la care Google s-a asociat cu Nestle.

În ceea ce privește noutățile pe care le va aduce această versiune, suportul pentru picture in picture, notification dots-urile, colecțiile noi de emoji-uri, viteza mai mare și consumul mai eficient de baterie, precum și suportul pentru Android Instant Apps sunt doar câteva dintre ele.

via Google

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep