HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi Note 5A prezentat oficial, focus pe realizarea de selfie-uri

Xiaomi Redmi Note 5A prezentat oficial, focus pe realizarea de selfie-uri

Avem de-a face cu un terminal mai mult decât decent din punct de vedere tehnic, cu focus destul de clar înspre pasionații de autoportrete digitale, prin camera foto frontală cu senzor de 16 megapixeli și, în bunul obicei Xiaomi, un preț mai mult decât atractiv. Tot în stil Xiaomi, de această dată nu atât de pozitiv, avem doar o disponibilitate în China, cel puțin la nivel oficial, care îi lasă pe amatorii de pe alte piețe, mai ales cele occidentale, pe mâna canalelor ceva mai gri de distribuție. Există totuși magazine online chinezești care fac livrări inclusiv în România, așa că soluții se găsesc pentru doritori.

Telefonul este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 435, cu procesor octa-core de 1,4 GHz, care se ascunde în spatele unui display IPS HD (720p) de 5,5 inchi. Dincolo de camera foto frontală de 16 megapixeli, avem una principală de13 megapixeli, un acumulator de 3080 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului și un sistem de operare Android 7.0 Nougat, cu interfața proprietară Xiaomi peste el.

La nivel de memorii avem trei variante: una cu 2 GB de RAM și memorie internă de 16 GB, una cu memorie RAM de 3 GB și stocare de 32 GB și una cu 4 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB.

Prețurile pornesc de la 89 euro pentru versiunea cea mai simplă și urcă până la aproximativ 150 euro.

via Gadgets360

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep