HomeFeaturedFocusMotorola a prezentat oficial modelele Moto G5S si Moto G5S Plus

Motorola a prezentat oficial modelele Moto G5S si Moto G5S Plus

Update la nivel de camere foto și câteva alte mici modificări, cam așa s-ar traduce S-ul care a apărut în denumirea terminalelor din seria G5, lansate inițial de Lenovo la MWC. Iar la nivelul acelor modificări în plus, poate capacitatea acumulatorului să fie interesantă. Practic Lenovo a umblat la punctele cheie la care Moto G5 părea că suferă. Deși atunci când am testat Moto G5, partea cu autonomia nu a fost o problemă, am remarcat și noi că fotografiile nu erau tot timpul cele mai fericite. Așa că acest update reprezentat de Moto G5S poate să fie o soluție inspirată aleasă de Lenovo.

Așadar, Moto G5S este construit în jurul aceleiași platforme Qualcomm Snapdragon 430 cu procesor octa-core de 1,4 GHz. De această dată avem un display full HD (1920 x 1080 pixeli) de 5,2 inchi, iar la nivel de memorii o singură variantă, cu 3 GB de RAM și memorie internă de 32 GB. Camera foto principală a urcat la 16 megapixeli, cea frontală a rămas de 5 megapixeli dar a primit un LED flash propriu, acumulatorul s-a dus la 3000 mAh, iar sistemul de operare este acum un Nougat 7.1. Evident, senzorul pentru citirea amprentei digitale este la locul lui, integrat în butonul fizic home.

Moto G5S Plus vine cu un display de 5,5 inchi full HD, un chipset Qualcomm Snapdragon 625 (procesor octa-core de până la 2,0 GHz), memorie RAM de 3 sau de 4 GB și capacitate internă de stocare de 32 sau de 64 GB. În partea din spate avem un sistem dual camera compus din doi senzori de câte 13 megapixeli fiecare, în timp ce în față avem o cameră foto de 8 megapixeli. Surprinzător, acumulatorul este tot de 3000 mAh. Sistemul de operare este Nougat 7.1, senzorul pentru citirea amprentei este prezent și el.

Prețurile valabile pentru europa vor fi de 250 și respectiv 300 euro, iar telefonul va putea fi găsit după jumătatea lunii august.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep