HomeFeaturedFocusPrimele imagini clare cu Samsung Galaxy Note 8

Primele imagini clare cu Samsung Galaxy Note 8

DGIJd4zXgAAi8Ni

Via Evan Blass (cunoscut drept @evleaks) avem primele imagini clare cu Samsung Galaxy Note 8, prevăzut să fie prezentat de Samsung în următoarele săptămâni.

Varianta ”Midnight Black” a lui Note 8 arată chiar foarte bine, cine a apucat să vadă S8+ pe negru, știe la ce mă refer.

DGGdRMDWAAEIEBP

Putem să bănuim că Note 8 este o combinație între fostul Note 7 și actualul S8, doar că prea multe alte detalii nu putem vedea în afară de stylus și alte variante de culoare.

Din câte știm până acum Note 8 ar avea un display de 8.3 inci și o să vină pe piață la un preț de 999 EUR, care nu e deloc mic! Justificat oarecum de o configurație hardware care să conțină același cipset ce poate fi găsit și pe S8 – adică Exynos 8895 și Snapdraggon 835, doar că o să aibă 6 GB RAM (că doar avem nevoie de așa ceva ca să rulăm o interfață grafică!, când mulți dintre noi nu au 6 GB RAM pe laptop).

Astea sunt primele detalii pe care le avem despre Samsung Galaxy Note 8. Pe măsură ce ne apropiem de data de lansare mai mult ca sigur că o să vedem și alte informații, poate chiar și handson-uri cu Note 8.

Pentru început arată bine.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep