HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Nokia 2

FOTO: cum arata Nokia 2

Despre Nokia 2 nu se cunoaște mare lucru până în prezent. Se spune că va fi cel mai ieftin smartphone lansat de HMD Global anul acesta și, tocmai datorită acestui preț, eu cred că va face vânzări destul de bune pentru compania finlandeză. Prețul dictează alegerea unui mare procent din cumpărători și, după părerea mea, cheia reușitei celor de la HMD Global stă într-o relație cât mai bună cu operatorii de pe piețele occidentale (și nu numai). Dacă telefoanele Nokia ajung în ofertele acestora, un pas mare înspre succes a fost deja făcut.

Nokia 2 se pare că va avea un display HD (720p) de 4,7 inchi, poate chiar 5 inchi, combinat cu un chipset entry, cel mai probabil un Qualcomm Snapdragon 212. Sunt cam singurele detalii tehnice care s-au discutat în spațiul online.

Acum avem și două fotografii real time care pretind că înfățișează acest terminal și care ne lasă să vedem câteva detalii interesante.

Despre Nokia 2 se crede că va fi prezentat oficial în această lună, alături de flagship-ul Nokia 8 (deși inițial s-a zvonit că 31 iulie va fi data anunțului oficial pentru Nokia 8).

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep