HomeFeaturedFocusSony Xperia XZ1 Compact isi arata o parte din configuratie

Sony Xperia XZ1 Compact isi arata o parte din configuratie

Terminalul, care poartă numele de cod G8441 și despre care vocile din piață spun că este Xperia XZ1 Compact, a trecut prin mai multe aplicații de benchmark, lucru care s-a soldat cu expunerea publică a anumitor specificații tehnice. Nu multe, dar suficiente pentru a ne face o impresie despre dispozitiv, impresie care, aș spune eu, este una pozitivă.

Un smartphone compact cu chipset Qualcomm Snapdragon 835 este clar binevenit în piață și umple un loc liber. O memorie RAM de 4 GB și un display doar HD se pare, de 4,6 inchi, vor completa scheletul pe care va fi construit acest dispozitiv. La nivel de camere foto se pare că va exista o combinație de senzori de 8 megapixeli, posibil un sistem dual camera. Sistemul de operare este un Android 8.0, iar capacitatea internă de stocare va fi de 32 GB.

Mai multe detalii nu se cunosc despre acest telefon, însă mie deja îmi sună bine. E drept, informațiile vin destul de aproape de experiența cu Sony Xperia XA1 Ultra, un smartphone care m-a impresionat plăcut.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep