HomeCloud & MobilityRecomandare curs gratuit: initiere in dezvoltarea solutiilor Azure IoT

Recomandare curs gratuit: initiere in dezvoltarea solutiilor Azure IoT

image633

Vă recomand încă un curs gratuit de inițiere în dezvoltarea de proiecte IoT cu Azure IoT. Dacă aveți cunoștințe minime de programare atunci nu veți avea nicio problemă în a parcurge și înțelege următorul curs, de pe urma căruia veți învăța cum să folosiți platforma Azure pentru soluții IoT. Veți vedea cum proiecte IoT sunt implementate în diverse situații, pe diverse domenii și veți învăța cum să implementați propriul proiect end-to-end folosind Azure IoT Hub.

E indicat să știți conceptele fundamentale pe care ulterior să începeți și să creați propriile soluții. Porniți de la zero, înțelegând ce înseamnă Azure analytics, înregistrarea și monitorizarea dispozitivelor, trimiterea și primirea de mesaje pentru ca ulterior să treceți la monitorizarea în timp real, generarea de alerte și stocarea datelor în DocumentDB plus principii de bază legate de Power BI.

Cursul e relativ simplu de parcurs, îl faceți atunci când aveți timp. E indicat să aveți un Raspberry Pi ca să puteți și testa ceea ce învățați.

image

Cursul ține între 8 și 16 ore, în funcție de nivelul de experiență al fiecăruia.

Eu zic că e ceva ce ar trebui să fie parcurs de oricine e interesat să înțeleagă zona IoT.

Detalii și link-ul pentru înscriere este aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep