HomeFeaturedFocusMeizu pare sa lucreze la un nou smartphone cu ecran secundar

Meizu pare sa lucreze la un nou smartphone cu ecran secundar

Nici nu s-a răcit bine subiectul anunțului oficial pentru Meizu Pro 7 și Meizu Pro 7 Plus, cele două telefoane care vin cu un display AMOLED secondar, plasat pe partea din spate, care poate oferi accesul rapid la anumite funcții și informații, că ies la iveală câteva poze de tip leak care vor să dea de înțeles că producătorul chinez lucrează la un nou proiect asemănător.

Este vorba despre un presupus telefon Meizu X2, care pare să aibă un display secundar, plasat tot pe partea din spate, dar de această dată de formă rotundă și așezat ceva mai normal, mai simetric, în mijlocul terminalului.

Trebuie să recunosc încă din start că mie îmi plac aceste eforturi pe care le face Meizu (și ecranul secundar nu este primul dintre ele) pentru a se diferenția pe piața de smartphone și pentru a ieși în evidență. Și cred că dau roade, pentru că chiar azi am văzut un utilizator de Meizu pe stradă, în România, care era foarte mulțumit de aparatul său.

Dacă acest Meizu X2 va fi lansat oficial în această formă în care îl vedem astăzi, sau dacă este doar un fost prototip de dinainte de forma finală a lui Meizu Pro 7, nu știm încă. Cert este că producătorul chinez a tratat (și poate mai tratează încă) acest subiect cu maximă seriozitate.

La nivel de preferințe personale, forma rotundă și centrată a ecranului secundar mi se pare mult mai fericită și sper ca Meizu X2 să apară la un moment dat în forma curentă. Ar putea servi drept exemplu și pentru alți producători de smartphone.

via SlashLeaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep