HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) trece pe la TENAA

Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) trece pe la TENAA

Este vorba despre o nouă tabletă din seria Galaxy Tab pregătită de Samsung, o versiune actualizată la cerințele anului 2017. Vizita efectuată la TENAA în scopul certificării pentru vânzararea pe piața din China, pe care orice dispozitiv mobil trebuie să o facă, s-a lăsat și de această dată cu informații de natură tehnic ajunse în atenția opiniei publice. Suficiente încât să vedem că noua tabletă Galaxy Tab A 8.0 (2017) nu arată deloc rău și ar trebui să satisfacă fără prea mari dificultăți nevoile utilizatorului mediu de astfel de dispozitive.

Așa cum numele lasă să se întrevadă, tableta este construită în jurul unui ecran de 8 inchi și rezoluție 1280 x 800 pixeli, în spatele căruia ticăie un chipset cu procesor quad-core de 1,4 GHz, ajutat de o memorie RAM de 3 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 32 sau de 64 GB, camera foto principală are un senzor de 8 megapixeli, camera frontală este de 5 megapixeli, sistemul de operare este un Android 7.1.1 Nougat, iar acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh.

Un preț corect, atractiv, ar putea să facă din acest dispozitiv o alegere interesantă pentru utilizatorii care încă mai apelează la o tabletă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep