HomeFeaturedFocusVIDEO: un concept de Xiaomi Mi Mix 2 cu iz oficial

VIDEO: un concept de Xiaomi Mi Mix 2 cu iz oficial

Chiar dacă nu a fost publicat oficial de către Xiaomi, clipul video care ne prezintă un concept interesant de Xiaomi Mi Mix 2 este realizat de către designerul Philippe Starck. Același om care a creeat și primul smartphone Xiaomi Mi Mix din punct de vedere fizic și care se ocupă și de dezvoltarea lui Mi Mix 2. Așa că venind de la această persoană, propunerea de Mi Mix 2 s-ar putea să fie chiar cea reală. Altfel, decizia lui Starck de a publica acest material video este una extrem de neinspirată.

Din punct de vedere tehnic, Xiaomi Mi Mix este așteptat să vină cu chipset Qualcomm Snapdragon 835, display de 6,4 inchi și rezoluție QHD (1440 x 2560 pixeli) fără margini, două versiuni de memorie, una cu 4 GB de RAM și memorie internă de 128 GB și una cu 6 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB, un sistem dual camera compus din doi senzori de 16 megapixeli fiecare, o cameră foto frontală de 13 megapixeli, un Android 7.1.1 Nougat, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului și un acumulator cu o capacitate de 4500 mAh. Cam asta este configurația care s-a creionat din multitudinea de leak-uri și informații care s-au învârtit în jurul subiectului Mi Mix 2.

Dacă o astfel de configurație va îmbrăca hainele propuse de Philippe Starck, cred că telefonul ar putea fi un succes. Însă va fi decisivă și politica de vânzare a celor de la Xiaomi.

via Phone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep