HomeFeaturedFocusCu ce vine Alcatel la IFA 2017: modelele A3 Plus, A7 XL...

Cu ce vine Alcatel la IFA 2017: modelele A3 Plus, A7 XL si U5 HD

Ca de obicei, Alcatel pregătește un line-up consistent pentru startul IFA 2017. Și tot ca de obicei, au dificultăți în a păstra secretul asupra detaliilor legate de această serie de terminale, astfel că informațiile au ajuns în atenția presei de specialitate. Oricum, dacă își păstrează bunul obicei, compania va anunța oficial modelele printr-un comunicat de presă, cu câteva zile înainte de prezentarea oficială din cadrul târgului de la Berlin.

Însă până atunci haideți să ne aruncăm o privire scurtă asupra lui Alcatel A3 Plus, Alcatel A7 XL și Alcatel U5 HD, trei dintre telefoanele pe care compania le va afișa în standul de la IFA și să vedem ce detalii despre ele sunt deja cunoscute.

Alcatel A3 Plus vine în două variante, una cu conectivitate 3G, cealaltă 4G. Interesant este că deși fizic sunt aproape identice, cea cu 3G are senzorul pentru citirea amprentei digitale pe spate, în timp ce versiunea 4G îl are integrat în butonul fizic frontal. Oricum, este vorba despre două terminale entry, construite în jurul unui display HD de 5,5 inchi, care au totuși senzor de amprentă.

Alcatel A7 XL va fi un phablet cu display IPS HD (720p) de 6 inchi, protejat cu sticlă Gorilla Glass 2.5D și va avea un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 2 megapixeli.

În fine, despre Alcatel U5 HD se știe doar că va fi cel mai ieftin dintre cele trei telefoane și că va fi construit în jurul unui display de 5 inchi și rezoluție HD.

Informațiile nu sunt oficiale, dar cred că în scurt timp Alcatel va risipi misterul care învăluie line-up-ul de smartphone-uri cu care se va prezenta la IFA 2017.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep