HomeFeaturedFocusPreturi in Europa pentru Nokia 8

Preturi in Europa pentru Nokia 8

Nokia 8, flagship-ul cu care HMD Global atacă vârful topului Androidelor, poate fi acum precomandat în câteva dintre piețele importante din Europa. Ocazie cu care vedem și cam care sunt prețurile de vânzare pentru acest smartphone atractiv pentru mulți consumatori, tocmai datorită brandului pe care îl poartă. Prețuri care, în mod surprinzător, sunt ceva mai mici decât estimarea oficială din momentul anunțului oficial de acum câteva zile.

Mai exact, în Germania, spre exemplu, telefonul poate fi comandat la prețul de 577 euro, de la operatorul O2. Poate că telefonul va fi blocat în rețeaua lor, dar cei care fac precomandă primesc gratuit un ceas Nokia Steel. Tot în Germania, Nokia 8 poate fi găsit și cu 579 euro, în alte oferte.

Tot 579 euro costă telefonul și în Norvegia și Elveția. Însă, spre exemplu, în Polonia, prețul său de vânzare este de 608 euro.

Rusia, care poate fi și ea considerată piață europeană (măcar așa, de dragul apropierii geografice), prețul lui Nokia 8 este aproximativ 575 euro, la cursurile valutare actuale.

Deja sunt curios să văd la ce prețuri ajunge în România.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep