HomeFeaturedFocusGionee SW17W08, smartphone cu display 18:9 full screen

Gionee SW17W08, smartphone cu display 18:9 full screen

V-am spus eu că moda ecranelor care ocupă tot mai mult din suprafața frontală a telefonul se duce și înspre categoriile inferioare. După Xiaomi Mi A1, iată că acum apar informații că și Gionee lucrează la un astfel de telefon, un dispozitiv cu numele de cod SW17W08, care nu are încă și o denumire comercială asociată. De această dată lucrurile sunt ceva mai avansate, pentru că terminalul a trecut prin GFXBench, ceea ce înseamnă că este destul de aproape de forma finală și a fost testat în aplicația de benchmark. În același timp, și-a arăt și o bună parte din specificațiile sale tehnice, așa căputem să ne facem o imagine destul de concludentă asupra sa.

Construit în jurul unui display de 6 inchi și rezoluție 1440 x 720 pixeli, telefonul este un veritabil phablet care merge înspre zona de mijloc a topului Androidelor. Vine echipat cu un chipset MediaTek Helio P25 (procesor octa-core de până la 2,6 GHz Cortex-A53 și GPU Mali-T880), cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB.

La nivel de camere foto există deocamdată o mică incertitudine, se pare că pe spate vom avea un sistem dual camera, în timp ce camera frontală va avea un senzor de 5 megapixeli.

Cam acestea sunt detaliile pe care GFXBench le-a scos la iveală. Cred că nu va arăta rău și că în purul stil Gionee, va avea un preț destul de atractiv pentru piața din China. Mai cred că un astfel de terminal poate prezenta interes și pentru Allview, care a mai adus sub propriul nume telefoane Gionee rebrand-uite. Nu știu dacă cele două companii mai colaborează, dar acest Gionee SW17W08 poate fi un bun punct de plecare pentru primul smartphone sub brand românesc cu ecran full screen.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep