HomeFeaturedFocusPolitia din New York inlocuieste 36.000 telefoane cu Windows cu iPhone-uri

Politia din New York inlocuieste 36.000 telefoane cu Windows cu iPhone-uri

Acum doi ani, când Departamentul de Poliție din New York (NYPD) a decis achiziția a 36.000 de telefoane cu Windows Phone (toate Lumia-uri), manevra a fost descrisă în comunicatele de presă oficiale ca fiind “a huge step into the 21st century.” Din păcate, la doar doi ani de la acest moment, s-au lămurit cu direcția acestui pas uriaș și renunță la ele. Windows Phone nu prea mai există și în niciun caz nu nu prea poate fi alăturat conceptului de tehnologie a secolului 21.

Decizia este argumentată de lipsa de suport și de imposibilitatea de a face update pentru a evita problemele cotidiene. Așa că Poliția din New York a luat decizia de a înlocui cele 36.000 de unități cu terminale iPhone, ceea ce face și mai dură lovitura încasată de Microsoft, care din păcate a cam dat greș cu strategia legată de sistemul de operare pentru dispozitive mobile. În prezent Windows Phone are o cotă de piață de aproximativ 2% în Statele Unite, de care își cam bate joc.

Pentru că vorbim totuși de Statele Unite și de o atenție deosebită pentru modul în care se cheltuie banii publici, se pare că persoana care a decis achiziția celor 36.000 de telefoane cu Windows Phone va avea de suferit, pentru că tot mai multe voci, unele chiar din interiorul Poliției, arată cu degetul înspre Jessica Tisch, NYPD Deputy Commissioner for Information Technology. Care, ca orice funcționar care a cam dat-o în bară, este deocamdată în concediu.

via NY Post

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep