HomeFeaturedFocusPolaroid a anuntat oficial doua noi modele de smartphone, Cosmo K si...

Polaroid a anuntat oficial doua noi modele de smartphone, Cosmo K si Cosmo K Plus

Uite că Polaroid nu renunță la aparițiile pe piața de smartphone, chiar dacă destul de sporadice și revine cu două telefoane entry-level, care se adresează celor cu bugete limitate care doresc să achiziționeze un smartphone Android. Din păcate pentru cei care încă mai tresar la auzul acestui nume, telefoanele Polaroid au o disponibilitate destul de limitată și ciudat aleasă. Spre exemplu, Cosmo K și K Plus sunt deja disponibile pe piața din Mexic, fără detalii comerciale din partea producătorului, legate de o eventuală expansiune comercială.

Revenind la Cosmo K și Cosmo K Plus, acestea au destul de multe trăsături în comun: un procesor quad-core de 1,3 GHz (chipset MediaTek), o memorie RAM de 1 GB, o capacitate internă de stocare de 8 GB, care poate fi extinsă prin microSD, o cameră foto principală de 13 megapixeli, o cameră foto frontală de 5 megapixeli, un sistem de operare Android 6.0 Marshmallow și un acumulator de 2800 mAh. Diferența apare doar la nivel de display, acolo unde Cosmo K vine cu 5 inchi, iar Cosmo K Plus cu 5,5 inchi, ambele la rezoluție HD (720p). Telefoanele au și niște huse dedicate de silicon, de tip cover.

Din păcate nu se cunosc deocamdată detalii legate de preț, pentru a putea decide dacă cele două terminale au vreo șansă de reușită.

Odată cu cele două telefoane, Polaroid lansează tot pentru piața mexicană și o tabletă entry de 7 inchi, modelul Jet C7, care vine cu un procesor quad-core de 1 GHz, memorie RAM de 1 GB, stocare de 8 GB, cameră foto de 5 megapixeli, Android 6.0 Marshmallow și acumulator de doar 2650 mAh. O configurație care pare depășită chiar și pentru segmentul entry-level. Cine știe, poate piața din Mexic are particularitățile ei și aceste dispozitive chiar prind.

via Polaroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep