HomeFeaturedFocusCoolpad Cool M7, clona de iPhone 7 Plus la un pret destul...

Coolpad Cool M7, clona de iPhone 7 Plus la un pret destul de mare

Probabil că această asemănare izbitoare, inclusiv la nivel de buton fizic frontal, rotund, este cea care conduce la un preț destul de ridicat pentru acest mid-range al producătorului chinez. Nu de alta, dar specificațiile sale tehnice cu siguranță nu justifică un preț de aproximativ 400 dolari, valabil pentru piața din țara natală, în oferta unuia dintre cei mai mari operatori locali. Cred că trebuie să argumentez această afirmație, așa că trec direct la detaliile tehnice.

O combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 625 (procesor octa-core de până la 2,0 GHz), cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB se ascunde în spatele unui display full HD (1920 x 1080 pixeli) de 5,5 inchi, protejat cu sticlă Gorilla Glass 2.5D. O cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli, una frontală tot de 13 megapixeli, un acumulator cu capacitate de 3200 mAh, un Android 7.1.1 Nougat, un senzor pentru citirea amprentei digitale, conectivitate VoLTE și un USB Type-C completează lista cu detalii care merită evidențiate.

Coolpad Cool M7 pare supraevaluat, așa că nu văd prea mari șanse de izbândă pe o piață destul de aglomerată. Desigur, faptul că se găsește în oferta operatorilor locali l-ar putea face mai atractiv în combinații cu pachete de servicii.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep