HomeMobileAndroidASUS a prezentat oficial sase terminale noi din seria ZenFone 4

ASUS a prezentat oficial sase terminale noi din seria ZenFone 4

Familia este destul de numeroasă și este alcătuită din modelele ZenFone 4, ZenFone 4 Pro, ZenFone 4 Max, ZenFone 4 Max Pro, ZenFone 4 Selfie și ZenFone 4 Selfie Pro. Practic, trei perechi de smartphone, fiecare compusă din varianta simplă și varianta Pro. Fără să mai pierdem vremea, cred că cel mai bine este să începem să ne ocupăm de ele, pe rând.

ASUS ZenFone 4 este construit în jurul unui display IPS LCD full HD (1080p) de 5,5 inchi, protejat cu sticlă Gorilla Glass 2.5D. În spatele acestuia poate ticăi fie un chipset Qualcomm Snapdragon 660, fie unul Snapdragon 630, ajutate de o memorie RAM care poate fi de 4 GB sau chiar de 6 GB. Asta complică și mai mult lucrurile în această serie, versiunile fiind disponibile în funcție de zona geografică. Capacitatea internă de stocare este de 64 GB.

La nivel de camere foto avem pe partea din spate un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 12 megapixeli (f1.8, 25mm, PDAF, OIS) și unul de 8 megapixeli. Camera foto frontală este de 8 megapixeli, acumulatorul are o capacitate de 3300 mAh, este prezent și senzorul pentru citirea amprentei digitale, iar încărcarea se face prin USB Type-C.

ASUS ZenFone 4 Pro este flagship-ul seriei. Are chipset Qualcomm Snapdragon 835, 6 GB de memorie RAM, display full HD AMOLED de 5,5 inchi și o capacitate internă de stocare ce poate fi de 64 sau de 128 GB. Sistemul dual camera de pe spate este compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 16 megapixeli cu zoom optic 2X. Camera foto frontală este de 8 megapixeli, acumulatorul are o capacitate de 3600 mAh. Senzorul de amprentă, difuzoarele stereo, conectorul USB Type-C sau jack-ul de 3,5 mm sunt restul specificațiilor care merită evidențiate.

La ASUS ZenFone 4 Max lucrurile sunt și mai complicate. Poate avea un chipset Snapdragon 425 sau 430, memorie RAM de 2, 3 sau 4 GB și capacitate de stocare de 16, 32 sau 64 GB. O grămadă de opțiuni. Ecranul este un LCD IPS de 5,5 inchi și rezoluție 1920 x 1080 pixeli, sistemul dual camera de pe spate este compus din doi senzori de 13 megapixeli, camera foto frontală este de 8 megapixeli. Există abilități dual-SIM, senzor pentru citirea amprentei digitale, USB Type-C. Trăsătura definitorie pentru terminalele Max este acumulatorul cu o capacitate de 5000 mAh.

Este prezent și la ASUS ZenFone 4 Max Pro, care vine cu mici modificări la nivel foto. Sistemul dual camera este compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 13 megapixeli, iar camera foto frontală este de 16 megapixeli. Este disponibil doar cu 32 GB  stocare internă și 2 sau 3 GB de memorie RAM.

ASUS ZenFone 4 Selfie are același ecran full HD de 5,5 inchi, varianta IPS, chipset Qualcomm Snapdragon 430, memorie RAM de 4 GB și stocare internă de 64 GB. Camera foto principală este de 16 megapixeli, în timp ce frontal avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 20 megapixeli și unul de 8 megapixeli, cu flash LED dedicat. Acumulatorul are 3000 mAh și este prezent și senzorul pentru citirea amprentei digitale.

ZenFone 4 Selfie Pro are ecran AMOLED (tot full HD de 5,5 inchi), chipset Snapdragon 625, memorie RAM de 3 sau de 4 GB și capacitate internă de stocare de 64 GB. Camera foto principală neschimbată, în timp ce sistemul dual din față este alcătuit dintr-un senzor DualPixel de 24 megapixeli și unul de 8 megapixeli.

Toate telefoanele au Android 7.1.1 Nougat, cu promisiunea ASUS de upgrade la Android 8.0.

ASUS a încercat să ofere o variantă pentru fiecare utilizator. Deși este destul de stufoasă și de complicată la prima vedere, familia ZenFone 4 va fi disponibilă în funcție de zonele geografice. Deocamdată nu se cunosc detalii comerciale de nici-un fel.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep