HomeFeaturedFocusLamborghini Alpha-One prezentat oficial, un ZTE Axon 7 pentru snobi

Lamborghini Alpha-One prezentat oficial, un ZTE Axon 7 pentru snobi

Asta pentru că vine însoțit de un preț de 2450 dolari, doar pentru că poartă brand-ul Lamborghini, vine cu câteva adaosuri de piele a cărei proveniență se specifică de câteva ori că este italiană, rama metalică este realizată dintr-un aliaj ceva mai nobil și vine cu o husă/teacă din piele italiană (și cu stema Lamborghini pe ea). În schimb, în mod hilar, nu mai are în pachet încărcătorul care să pună în valoare suportul pentru Quick Charge 3.0.

În rest avem un display AMOLED QHD de 5,5 inchi, un chipset Qualcomm Snapdragon 820, o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. La nivel de camere foto avem un senzor de 20 de megapixeli pe spatele telefonului. Acumulatorul are o capacitate de 3250 mAh, sistemul de operare este un Android 7.0 Nougat cu o interfață specifică, senzorul pentru citirea amprentei digitale este plasat pe spate. Avem și câteva dotări interesante pe partea de sunet, la fel ca la Axon 7. Un amplificator și un DAC dedicate, la fel ca și suportul pentru Dolby Atmos.

Dacă vi se pare că diferența de la 400 dolari la 2450 dolari este justificată de pielea italiană, vă recomand link-ul sursă al acestui material.

via Lamborghini Mobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep