HomeFeaturedFocusNoi detalii despre Alcatel A7

Noi detalii despre Alcatel A7

Uite că, așa cum preconizam, Alcatel nu reușește să țină secrete detaliile despre telefoanele pe care le va afișa la IFA-ul de anul acesta de la Berlin. După ce am văzut configurația completă a lui Alcatel U5 HD, telefon care a și fost listat pe site-ul Alcatel pentru o perioadă de timp, este acum rândul modelului Alcatel A7, care se pare că a trecut prin aplicațiile de benchmark, ocazie cu care și-a dezvăluit o mare parte din configurație.

Alcatel A7 va fi construit în jurul unui display IPS de 5,5 inchi și rezoluție full HD (1920 x 1080 pixeli), în spatele căruia se va găsi un chipset MediaTek MT6750T cu procesor octa-core de 1,5 GHz, ajutat de o memorie RAM ce poate fi de 3 sau de 4 GB. Capacitatea internă de stocare este aceeași, 32 GB. La nivel de camere foto există ceva contradicții. GFXBench dă o cameră foto principală de 16 megapixeli și un sistem dual camera pe față, pentru selfie-uri, format din doi senzori de 8 megapixeli. Alte voci însă spun că sistemul dual camera va fi plasat pe spate și că s-ar putea ca ambii senzori să fie de 16 megapixeli. Aici va trebui să așteptăm să vedem care este adevărul.

Unii leaksteri ceva mai cunoscuți vehiculează chiar și un preț pentru acest dispozitiv, preț de 250 euro. Aș îndrăzni să spun că este cam mult, însă cred că va trebui să așteptăm anunțul oficial pentru a avea o imagine clară și corectă asupra detaliilor comerciale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep