HomeFeaturedFocusSamsung a prezentat oficial un nou flip phone, modelul Leadership 8

Samsung a prezentat oficial un nou flip phone, modelul Leadership 8

Pe de o parte mă miră că producătorul coreean încă abordează acest format considerat învechit, pe de altă parte cred că există cerere pentru el, consumatorii asiatici au o înlclinație spre acest design și cred că Samsung știe ce face. Și cum piața din China este în continuare cea mai mare la nivel global, se justifică această apariție. La fel cum cred că se justifică și denumirea Leadership 8, care este o traducere din chineză și care a fost probabil concepută pentru consumatorii de pe această piață.

Samsung Leadership 8 este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 821, ajutat de o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB (plus un slot microSD) și are două display-uri Super AMOLED full HD (1080p) de 4,2 inchi. O cameră foto principală de 12 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale, o cameră frontală de 5 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 2300 mAh și suport pentru wireless charging și o funcție Always On sunt detaliile care merită evidențiate în legătură cu acest smartphone.

Încă nu s-au vehiculat și prețuri de vânzare pentru acest model, însă coreenii de la Samsung au lăsat să se înțeleagă că s-ar putea să fie disponibil doar pe piața din China, așa cum mă și așteptam.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep