HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Xiaomi Mi 6C, plus cateva detalii tehnice

FOTO: cum arata Xiaomi Mi 6C, plus cateva detalii tehnice

O fotogragie generată pe calculator, care pretinde că înfățișează un Xiaomi Mi 6C cu o construcție metalică de tip unibody a apărut în media de specialitate și este însoțită și de câteva specificații tehnice ale încă nelansatului  mid-range de la Xiaomi. Mie îmi vine destul de greu să în numesc mid-range în condițiile în care va avea o variantă cu 6 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB (cea standard are 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă), însă mergem totuși pe această formulare.

Detaliile se concentrează mai ales la nivel de chipset, acolo unde există zvonuri că Xiaomi va merge pe soluțiile sale proprii, Surge S2 (procesor octa-core de până la 2,2 GHz) sau Surge S1, pentru versiunea cu memorii mai mici. Ecranul, care are margini extrem de subțiri pe laterale, dar arată bine și în partea de sus și de jos, va fi protejat cu sticlă 2.5D. Deși s-a vorbit despre un sistem dual camera până acum, designul din fotografie pare să contrazică acest zvon.

Din păcate nu există pe moment mai multe detalii, însă deja putem afirma că telefonul este cel puțin interesant. Iar Xiaomi confirmă încă odată că știe să se miște în această industrie. În plus, dacă își respectă filosofia care i-a consacrat, prețul va fi unul atractiv. Sunt deja ceva speculații care plasează varianta cu 6 GB de RAM și stocare de 128 GB în jurul valorii de 370 dolari.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep