HomeFeaturedFocusVivo a anuntat oficial modelul Y69, un smartphone mid-range usor supraevaluat

Vivo a anuntat oficial modelul Y69, un smartphone mid-range usor supraevaluat

Aveam așteptări ceva mai mari din partea unui telefon care vine de la un producător chinez destul de mare, care se adresează piețelor asiatice, destul de sensibile cu prețu dispozitivelor și mai ales cu raportul preț/specificații și care se vinde pentru aproximativ 230 dolari pe piața din India, acolo unde va fi pus în vânzare în primă fază, pe data de 1 septembrie.

Probabil că va ajunge și pe piața natală din China, însă nu cred că diferența de preț va fi semnificativă. Așa că haideți să vedem ce are de oferit Vivo Y69 (un nume destul de ciudat) pentru banii pe care îi prentinde și să aflați astfel de unde vine dezamăgirea mea.

Terminalul este construit în jurul unui display de 5,5 inchi și rezoluție HD (1280 x 720 pixeli) și al unei platforme MediaTek MT6570 cu procesor octa-core de 1,5 GHz. Memoria RAM este de 3 GB, capacitatea internă de stocare este de 32 GB și poate fi completată de un card microSD. La nivel de camere foto avem un senzor de 13 megapixeli pe spatele telefonului și unul de 16 megapixeli (o surpriză plăcută pentru amatorii de selfie-uri) în partea din față.

Un acumulator de 3000 mAh și un Android 7.0 Nougat cu Funtouch OS 3.2 peste el completează lista cu detalii care merită evidențiate. Telefonul, care vine în variante Black sau Gold, are și un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul fizic frontal.

Nu este rău, dar cred că se putea și mai bine la acești bani, ținând cont de piața asiatică actuală.

via GSM Arena

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep