HomeFeaturedFocusFOTO: Sa fie oare Xiaomi Mi MIX 2?

FOTO: Sa fie oare Xiaomi Mi MIX 2?

Fotografia de mai jos asta pretinde că înfățișează: viitorul smartphone Mi MIX 2 de la Xiaomi, urmașul mult așteptat al telefonului care a brevetat ecranul fără margini, pe care ulterior l-au preluat și marii producători din industrie. Destul de neclară și atipică pentru ceea ce am mai văzut până acum în materie de leak-uri foto, poza ridică destule semne de întrebare, mai ales că nu prea seamănă cu conceptul prezentat de Philippe Starck, omul care se și ocupă de designul acestui dispozitiv. Cu toate acestea m-am gândit că nu trebuie să o ingnorăm.

La nivel de detalii interesante despre Mi MIX 2, circulă zvonul că Xiaomi intenționează să prezinte oficial acest smartphone în aceeași zi cu anunțul oficial de iPhone 8 pe care îl va face Apple, adică pe 12 septembrie. Nu îmi dau seama dacă este o decizie inspirată (în măsura în care informația este adevărată) sau nu, dar mă gândesc că vom afla acest lucru la momentul respectiv. În rest, poate că ar merge măcar pentru acest telefon inedit ceva mai mult curaj din partea Xiaomi în ceea ce privește abordarea comercială.

Pentru cei care nu mai țin minte, Xiaomi Mi MIX 2 este așteptat să vină cu chipset Qualcomm Snapdragon 835, display AMOLED de 6,4 inchi și rezoluție QHD și variante de memorie care urcă până la 8 GB de RAM și stocare internă de 256 GB.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep