HomeFeaturedFocusO noua versiune de tableta MediaPad T3 7 trece pe la TENAA

O noua versiune de tableta MediaPad T3 7 trece pe la TENAA

Este vorba despre tableta low budget propusă de Huawei, care se pare că va veni acum și cu conectivitate 3G integrată, pentru un plus de mobilitate și care, dat fiind că a trecut prin mai multe aplicații de benchmark, nu prea mai are secrete. Fără să strălucească la nivel de specificații, MediaPad T3 7 pare să ofere tot ceea ce poate pretinde un utilizator mediu de la o tabletă de 7 inchi. Rezoluția ecranului este de 1024 x 600 pixeli, iar chipset-ul, deocamdată necunoscut, este echipat cu un procesor quad-core de 1,3 GHz. Memoria RAM este de 2 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 16 GB și poate fi extinsă prin microSD.

Camerele foto dezamăgesc, cel puțin cea de pe spatele tabletei, care are un senzor de doar 2 megapixeli. Camera frontală este și ea tot de 2 megapixeli, acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh, iar la nivel de detalii fizice, tableta cântărește doar 275 grame și are dimensiuni de 187,6 x 103,7 x 8,6 milimetri.

Nimic impresionant, însă, din experiențele anterioare, prețurile practicate de Huawei pentru aceste tablete sunt destul de atractive. Să așteptăm un anunț oficial înainte de a analiza strategia comercială aleasă de Huawei pentru acest produs.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep