HomeFeaturedFocusUtilizatorii care fac precomanda pentru Galaxy Note8 primesc gratuit un Samsung DeX

Utilizatorii care fac precomanda pentru Galaxy Note8 primesc gratuit un Samsung DeX

Așa cum era de așteptat, Samsung oferă cadouri celor care fac precomandă pentru noul Samsung Galaxy Note8. Și aș spune că pe piața din România acest cadou este chiar interesant. Producătorul coreean a anunțat oficial că utilizatorii din România care fac precomandă pentru noul Galaxy Note8 la partenerii Samsung vor primi cadou un dispozitiv Samsung DeX. Mi se pare un cadou inspiorat, cu siguranță mult mai fericit ales decât un card de memorie sau o cameră Gear 360, pentru că merge înspre utilizatorii din mediul business, acolo unde au țintit multă vreme și telefoanele din seria Galaxy Note și unde cred în continuare că țintește și Galaxy Note8.

De asemenea, Samsung a pus accentul și pe testarea riguroasă a acumulatorilor, pentru a evita incidentele nefericite care au marcat negativ seria Galaxy Note7.

Samsung continuă să îşi ţină promisiunea de a inova în ceea ce priveşte siguranţa bateriilor. Bateria Galaxy Note8 a trecut prin sistemul de verificare în 8 puncte – cel mai riguros din industrie.

„Am colaborat strâns cu Samsung pentru a realiza un progres consistent în ştiinţa calităţii smartphone-urilor şi evaluarea siguranţei. Ca rezultat, Galaxy Note8 a completat cu succes o serie riguroasă de protocoale de teste a compatibilităţii şi siguranţei dispozitivelor şi bateriilor. Vrem să ne menţinem relaţia strategică cu Samsung, pentru a garanta siguranţa dispozitivelor pentru toţi utilizatorii”, a spus Sajeev Jesudas, President, UL International.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep