HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Note8 disponibil la precomanda la Orange Romania

Samsung Galaxy Note8 disponibil la precomanda la Orange Romania

Ce mai proaspăt și cel mai așteptat smartphone al momentului, Samsung Galaxy Note8, este disponibil deja la precomandă în oferta Orange România. Așa cum au anunțat și oficialii Samsung, utilizatorii care fac precomandă în perioada 23 august – 14 septembrie 2017 vor primi automat un Samsung DeX. Mai mult, Orange România derulează o promoție suplimentară, destinată celor care precomandă terminalul exclusiv prin magazinul online Orange. Aceștia au șansa de a câștiga 100 GB bonus și 24 de luni gratuite la abonamentul pentru care a fost lansată precomanda telefonului Samsung Galaxy Note 8. Promoția se desfășoară până pe 14 septembrie, iar cei 10 câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți. Mai multe detalii pot fi găsite pe www.orange.ro .

Pentru a se bucura de noul Samsung Galaxy Note 8, clienții pot beneficia de mai multe avantaje și de o mai mare flexibilitate cu serviciile și produsele Orange:

  • rate pe factură cu sau fără avans
  • preț special la abonamentele Orange Me
  • avans 0 euro și acces la cel mai nou model din fiecare an prin programul Top Upgrade
  • reducere suplimentară de 100 euro prin oferta Buy-back Special.

Astfel, Samsung Galaxy Note 8 poate fi achiziționat cu un avans de 150 euro pentru un abonament Orange Me 43  și o rată lunară de 27 euro pe o perioadă de 18 luni. Telefonul va fi disponibil în magazinele Orange shop și online începând cu 15 septembrie.

În cazul în care se optează pentru achiziția fără abonament, prețul pentru Samsung Galaxy Note8 la Orange România este de 969 euro (cu TVA inclus). Adică aproximativ 4400 lei. Probabil că telefonul va fi blocat în rețea, dar nu sunt sigur. Oricum, sunt disponibile doar variantele negru și auriu.

În mod ciudat, nu se specifică ce variantă de stocare internă este disponibilă și cred că acest lucru influențează și prețul.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep